Fires i festes
,
2017
Dissabte 4 de novembre, 11h
En diferents equipaments
El Bruc

'Festival Món Heroic'

El dissabte 4 de novembre es celebra al Bruc el 'Festival Món Heroic'. Aquesta primera edició està dedicada al ‘Femení Heroic’. El Festival Món Heroic del Bruc vol entendre quins són els referents heroics actuals i per què ho són. Per què cada societat i època en crea i en destrueix contínuament. Què ha de fer una persona o col·lectiu per a que se’ls consideri herois. I, sobretot, per què necessitem els herois.

Des de les 11 del matí i durant tot el dia es realitzaran conferències, tallers, obres de teatre i tot tipus d’activitats – tant pel públic infantil com per l’adult – relacionades amb la temàtica escollida. Entre les ponents que participaran en les dues taules rodones preparades, hi consten l’escriptora Bel Olid, la filòloga M.Àngels Cabré i la periodista Natza Farré.

El Festival Món Heroic, com a espai de debat i anàlisi, vol contribuir a pensar quins són els herois i heroïnes contemporanis, quins valors veiem en ells, quines són les causes col·lectives per les que lluiten, quin tipus de societat i de món ens proposen i perquè ens hi emmirallem. Us convidem a compartir aquest projecte en el marc incomparable de la muntanya de Montserrat com a teló de fons per a una jornada de teatre, xerrades, tallers i, sobretot, reflexió col·lectiva sobre el món dels herois i heroïnes.

Més informació i programa aquí.

  • imatge de control 1per1