Menjar i beure
,
2017
Del 22 al 24 de setembre
Plaça Onze de Setembre
Sant Fruitós de Bages

'Happy Food Trucks' a Sant Fruitós de Bages

Des del divendres 22 i fins el diumenge 24 de setembre, la Plaça Onze se Setembre de Sant Fruitós de Bages s’omplirà de food trucks i un munt d’activitats paral·leles per a grans i petits.
Des del divendres a les 18h, el Cobert de la Màquina de Batre i la Plaça Onze de Setembre s’ompliran de caravanes mòbils on els visitants podran fer un mos mentre gaudeixen dels múltiples concerts i actuacions que s’hi oferiran.
El divendres a les 19:30h el grup local Batukada Shangó donarà el tret de sortida i la festa continuarà amb Jordi Belza i el Dj Chimi Hendrixx.
El dissabte a les 13:30h Marc River oferirà a l’escenari muntat per a l’ocasió versions en acústic. A les 19:30h la música la posarà Tokaji Quartet i paral·lelament es realitzarà un tast de vins. La jornada la tancarà Enma Fernández amb un concert de Rock and Roll i R&B.
El diumenge serà el torn dels alumnes de l’Escola de Música de Sant Fruitós a les 13:30h. A les 19:30h David Ros oferirà versions de folk i a les 21h la Happy FT Band seran els encarregats de tancar aquest cap de setmana que combina la música i la gastronomia.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1