Arts
,
2017
Dijous 19 d'octubre, 19h
Llibreria Papasseit
Manresa

Presentació del projecte 'Nochera' [Cancel·lat]

Degut a les circumstàncies polítiques i socials que està vivint Catalunya aquests dies, i a la implicació que alguns agents culturals del nostre país estan tenint en els actes de rebuig a les mateixes (entre els que s'inclouen participants d'aquest acte que teníem programat en el marc del festival literari Tocats de Lletra), ens veiem empesos a cancel·lar la presentació del projecte poètic-artístic 'Nochera', programat per aquest dijous 19 d'octubre a les 19h.

L'organització (la Llibreria Papasseit i el festival Tocats de Lletra), així com les persones que havien de participar en l'acte (Jordi Pagès, David Caño i Meritxell Gené), es disculpen per aquest avís d'última hora.

En el marc del festival 'Tocats de lletra', presentació del projecte 'Nochera' amb el poeta David Caño, l'artista Jordi Pagès i la cantautora Meritxell Gené. Recital poètic, concert i inauguració de l'exposició dels originals.

Presentació del projecte poètic-artístic 'Nochera' que, prenent com a punt de partida el títol d'un guió inèdit de José Maria Nunes, reflexiona al voltant de la ciutat, la nit i les relacions que s'hi donen.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1