AGENDA
Espectacles
Del 3 al 5 de novembre
2017
Teatre de l'Aurora
  • Igualada

Teatre 'Les dones sàvies'

Una divertida adaptació d'un gran clàssic que es burla dels pedants d'avui dia. Només dos actors fent tots els personatges, masculins i femenins, en un dels èxits de la temporada.

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s'hi recull l'afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l'època.

2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s'hi recull la burla dels pedants d'avui dia.

Ricard Farré i Enric Cambray encarnen, en un treball impressionant, a vuit personatges, tant masculins com femenins, en aquesta magnífica versió de 'Les dones sàvies'. Si Molière feia una crítica als grans saberuts de la seva època, en aquesta divertida adaptació els equivalents als nostres dies són els tertulians de ràdio i televisió. Una comèdia que explota el ridícul de tots plegats i que clama contra la hipocresia i la pedanteria. Un dels èxits de la temporada després de la seva estrena a Barcelona, on va exhaurir totes les localitats.

Sessions:
Divendres 3 de novembre: 21:00h
Dissabte 4 de novembre: 21:00h
Diumenge 5 de novembre: 19:00h

Preu entrada: 15€ | 12€ amb descomptes
Venda d'entrades online, aquí.

Les dones sàvies

Et pot interessar

Els Pastorets
Dimarts 26 de desembre, 18h
Lleida
Pastorets
Dimarts 26 de desembre, 18:30h
Cervera
Yerma
Del 15 al 17 de desembre
Igualada
Diumenge 18 de febrer, 19h
Torroella de Montgrí
La revolta de l'U
Dijous 14 de desembre, 20h
Igualada
Dissabte 6 de gener, 18h
Pals
aWish
Divendres 15 de desembre, 21h
Platja d'Aro