AGENDA
Espectacles
Del 3 al 5 de novembre
2017
Teatre de l'Aurora
  • Igualada

Teatre 'Les dones sàvies'

Una divertida adaptació d'un gran clàssic que es burla dels pedants d'avui dia. Només dos actors fent tots els personatges, masculins i femenins, en un dels èxits de la temporada.

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s'hi recull l'afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l'època.

2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s'hi recull la burla dels pedants d'avui dia.

Ricard Farré i Enric Cambray encarnen, en un treball impressionant, a vuit personatges, tant masculins com femenins, en aquesta magnífica versió de 'Les dones sàvies'. Si Molière feia una crítica als grans saberuts de la seva època, en aquesta divertida adaptació els equivalents als nostres dies són els tertulians de ràdio i televisió. Una comèdia que explota el ridícul de tots plegats i que clama contra la hipocresia i la pedanteria. Un dels èxits de la temporada després de la seva estrena a Barcelona, on va exhaurir totes les localitats.

Sessions:
Divendres 3 de novembre: 21:00h
Dissabte 4 de novembre: 21:00h
Diumenge 5 de novembre: 19:00h

Preu entrada: 15€ | 12€ amb descomptes
Venda d'entrades online, aquí.

Les dones sàvies

Et pot interessar

amazing, mag lari
Diumenge 22 d'octubre, 18h
Celrà
Dones & homes
Diumenge 22 d'octubre, 19h
Banyoles
Cyrano de Bergerac
Dijous 16 de novembre, 20h
Lleida
Menuda comèdia
Diumenge 26 de novembre, 18h
Cervera
Carinyo
Dissabte 11 de novembre, 21h
Lloret de Mar
Divendres 27 d'octubre, 21h
Figueres
Diumenge 21 de gener, 19hh
Vilafranca del Penedès
Diumenge 14 de gener, 18h
La Bisbal d'Empordà