Espectacles
,
2017
Dies 18 i 19 de novembre
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre 'Peccatum'

Un espectacle rodó, alegre, festiu i enginyós que destapa els dobles sentits de les rondalles populars mallorquines. Torna Produccions de Ferro després de l'èxit del multipremiat 'Acorar'.

'Això era i no era... Bon viatge faça la cadernera'. Així comencen algunes de les rondalles que s'explicaven antigament en família, en rotllana, tal i com Toni Gomila i Catalina Florit posen en escena a 'Peccatum'.

'Peccatum' recull un seguit de textos de Mossèn Alcover qui, mai s'hagués imaginat que es poguessin compilar sota aquest títol, ja que el propi mossèn havia assegurat que "dins meu Aplech no hi ha l'element pornogràfich que tant abunda dins totes les literatures populars". Des d'un punt de vista molt particular, Toni Gomila torna als orígens de la tradició oral de Mallorca i revisa les rondalles populars de Mn. Alcover (mantenint-ne els mots originals) amb una mirada que arrenca somriures i rialles, i fins i tot fa enrogir algunes galtes.

Els dos actors en escena fan un treball esplèndid amb un desplegament interpretatiu en el qual es transvesteixen sense vestits, desdoblen personatges i tot plegat amb un virtuosisme en l'expressió corporal que deixa bocabadat.

Horari: 

Dissabte 18 de novembre: 21h
Diumenge 19 de novembre: 19h

Preu: 

15€ | 12€
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1