Fires i festes
,
2017
Dissabte 23 de setembre, 19h
Jardins de l'Enrajolada
Martorell

Vila Market

El Vila Market nit 2017 és un market nocturn organitzat per Fem Vila, l’associació de comerços i serveis del nucli antic de Martorell.

Una nit de comerç, gastronomia, música i copes en un marc incomparable com són els Jardins de l'Enrajolada.

En aquesta primera edició del Vila Market Nit trobareu les pop-up stores dels comerços associats, que us oferiran una oferta diversa de moda, alimentació, complements, productes de bellesa o articles per a animals… Descobrireu la moda de la nova temporada, un munt de productes frescos i de proximitat i podreu gaudir d’interessants descomptes i promocions en les vostres compres. 

L’oferta comercial es complementa amb una proposta gastronòmica variada i de qualitat. Per una banda, els comerços associats us oferiran una diversa proposta gastronòmica creada especialment per a l’ocasió. D’altra banda, a la zona d’street food, situada als carrers adjacents als Jardins de l’Enrajolada (c/de l’Aigua i c/ de Mossèn Pi) diversos food trucks serviran menjar per a tots els gustos.

Per arrodonir la nit podreu gaudir de la bona música en directe amb Studio 4 a ritme de soul i blues mentre feu una copa a la zona chill lounge.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1