Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Dissabte 11 maig, 11h
La Confraria de la Vinyala organitza la Vinyalada, un sopar en el que no hi poden faltar els cargols però que l’objectiu és el reconeixement i els agraïments, amb l’atorgament de la vinyala agraïda, a aquelles persones o grup de persones que d’una manera o altre han destacat o destaquen per la seva estimació als cargols i reivindiquen aquest plat tant genuí, entre altres guardons especial.
Aquest any s’ha decidit atorgar les vinyales agraïdes a: la Confraria Gastronòmica del Cargol per ser un referent en el mon gastronòmic cargolaire, al Grup Soteras per ser un dels impulsors de la popularització de la gastronomia cargolaire i al Cos de Mossos d’Esquadra per l’actuació ordinària, però en especial per la duta a terme abans, durant i desprès dels atemptats de Barcelona i Cambrils.
A més, també es farà un reconeixement especial a un dels “padrins” de la Confraria, Josep Mussons, amb el lliurament del carnet numero 15 de la Confraria, el medalló de confrare, el medalló de confrare Major per agrair-li que ens apadrines i el medalló del confrare Major d’Honor.
Menú sopar: Primer plat, elaborat per la xef de Sesoliveres, Gloria Barrio. Segon plat, cargols elaborats pels confrares cuiners Aureli Rosa i Joan Gàlvez. Postres especials creades pel confrare pastisser Josep M. Guasch.
25€ Places limitades. Inscripcions per whatsapp al 639167442.