Menjar i beure
,
2017
Dijous 19 d'octubre, 20h
Restaurant Sesoliveres
Igualada

Vinyalada

La Confraria de la Vinyala organitza la Vinyalada, un sopar en el que no hi poden faltar els cargols però que l’objectiu és el reconeixement i els agraïments, amb l’atorgament de la vinyala agraïda, a aquelles persones o grup de persones que d’una manera o altre han destacat o destaquen per la seva estimació als cargols i reivindiquen aquest plat tant genuí, entre altres guardons especial.

Aquest any s’ha decidit atorgar les vinyales agraïdes a: la Confraria Gastronòmica del Cargol per ser un referent en el mon gastronòmic cargolaire, al Grup Soteras per ser un dels impulsors de la popularització de la gastronomia cargolaire i al Cos de Mossos d’Esquadra per l’actuació ordinària, però en especial per la duta a terme abans, durant i desprès dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

A més, també es farà un reconeixement especial a un dels “padrins” de la Confraria, Josep Mussons, amb el lliurament del carnet numero 15 de la Confraria, el medalló de confrare, el medalló de confrare Major per agrair-li que ens apadrines i el medalló del confrare Major d’Honor.

Menú sopar:
Primer plat, elaborat per la xef de Sesoliveres, Gloria Barrio.
Segon plat, cargols elaborats pels confrares cuiners Aureli Rosa i Joan Gàlvez.
Postres especials creades pel confrare pastisser Josep M. Guasch.

Preu: 

25€
Places limitades.
Inscripcions per whatsapp al 639167442.

  • imatge de control 1per1