Fires i festes
,
2017
El diumenge 29 d'octubre
En tot el municipi
Cardona

XXV Fira de la Llenega

La Fira comptarà amb diverses activitats dedicades al món dels bolets i amb propostes per a tots els gustos i edats. Degustacions, venda i exposicions de bolets ompliran la 25a edició del certamen que també oferirà propostes culturals, concursos, música i activitats infantils.

A més, al matí hi haurà una demostració de l’ofici de cisteller i tallers de cistelleria per a nens i nenes, música folk catalana al carrer, a càrrec d’El Toll, i una ballada de country a la plaça del Vall. Per als més petits hi haurà una caravana de ponis, xocolatada a les 11h. i durant tot el dia atraccions i jocs infantils.

La Fira compta també amb el Festival infantil 'Tocats del bolet' dedicat als més petits. A més de participar al Concurs infantil de buscar bolets, els més menuts podran jugar amb diversos jocs infantils i gaudir de l'espectacle 'Cagallufes el follet rondinaire' que oferirà Cia Patawa.

Per cloure la jornada, a les sis de la tarda Ballaveu oferirà un concert de música folk. A la mitja part hi haurà coca i mistela per a tothom.

Més informació i programa aquí.

  • imatge de control 1per1