AGENDA
Activa't
Fins el 31 de març
2017
En tot el municipi
  • Súria

47è Concurs Nacional de Fotografia Vila de Súria

47è Concurs Nacional de Fotografia Vila de Súria
Concurs puntuable per a l’obtenció dels títols AFCF, EFCF i MFCF de la Federació Catalana de Fotografia (FCF) amb el número de reconeixement 2017/33.

BASES:
Participants: Tots els afeccionats a la fotografia que ho desitgin.
Temes:
a) Lliure (monocrom).
b) Lliure (color).
c) Relacionades amb la vila de Súria, en monocrom o color. En aquest tema no s’acceptaran hi fotomuntatges ni variacions de la realitat.

Obres: Màxim de tres per concursant i tema, fetes amb qualsevol tipus de tècnica, analògica o digital, i no premiades abans en aquest Concurs.
Format i presentació: Imatge i paper fotogràfic, amb mida lliure, però reforçades amb suport rígid de 30x40 cm i un gruix màxim de 3 mm.
Identificació: Darrera de cada obra s’hi posarà el títol, nom, adreça, telèfon, la Societat Fotogràfica si s’hi pertany i, si s’escau, número de soci de la FCF.
Tramesa: Lliure de despeses a ’Joventuts Musicals de Súria, Secció Fotogràfica, carrer Pompeu Fabra, 69, 08260-Súria (Barcelona)’.
Termini de presentació: divendres 31 de març de 2017.
Jurat: Tindrà un mínim de tres persones, reconegudes per la FCF.
Veredicte: Es farà a les 19.00 h del dia 1 d’abril al mateix lloc de l’exposició, i serà públic. No es concedirà més d’un premi per concursant i tema.

Premis:
a) Monocrom: primer premi de 150 euros i trofeu de l’Ajuntament de Súria; segon premi de 100 euros i trofeu; tercer premi de 80 euros.
b) Color: primer premi de 150 euros i trofeu de l’Ajuntament de Súria; segon premi de 100 euros; tercer premi de 80 euros.
c) Tema ’Vila de Súria’ monocrom i color: primer premi de 80 euros i trofeu de la Secció Fotogràfica de Joventuts Musicals de Súria; segon premi de 50 euros; tercer premi de 30 euros.
d) Concursants locals: primer premi de 40 euros; segon premi de 30 euros; tercer premi de 20 euros.

Repartiment de premis: Es farà el mateix dia de la inauguració de l’exposició, el dissabte 8 d’abril a les 19.00 h, a la sala Cal Balaguer del Porxo.
Retorn de les obres: Les obres premiades quedaran en propietat de l’organització. La resta de les fotografies seran retornades per correu un cop acabada l’exposició, que estarà oberta des del 8 d’abril al 25 de juny a la sala Cal Balaguer del Porxo.

Notes: Els organitzadors del certamen tindran cura de la conservació de les obres, però no es fan responsables de la possible pèrdua ni dels desperfectes que per causes imprevistes s’hi puguin produir. L’organització es reserva el dret, si s’escau, de publicar les obres premiades a la revista local El Salí.

Organitza: Secció Fotogràfica de Joventuts Musicals de Súria, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i la Federació Catalana de Fotografia.

 

47è Concurs Nacional de Fotografia Vila de Súria

Et pot interessar

Activitats d'estiu al CAE
Durant tot el mes d'agost
Manresa
Atrium, 7 vins amb història
Cada diumenge d'agost, 11h
Artés
Exposició 'S'ha escrit un crim'
Del 22 d'agost al 12 de setembre
Santpedor
Caminades ACR de Fals
Dimecres 30 d'agost, 08h
Fonollosa, Canet de Fals
Festa de la Llum al Carrer del Balç
Fins el 28 d'agost
Manresa
Exposició 'Herois anònims'
Del 26 d'agost al 24 de setembre, de 10h a 14h
Manresa
Festa Major de Manresa 2017
Del 19 al 28 d'agost
Manresa
Agenda d'estiu de Cardona
Fins el 18 de setembre
Cardona