Entorn
,
2016
Diumenge 31 de juliol, 15:30h
Abadia de Montserrat
Montserrat

Aplec de les quatre columnes de La Marxa Som

El diumenge 31 cap al migdia es trobaran a Montserrat les 4 columnes de La Marxa Som, després de recórrer durant 50 dies els principals pobles i ciutats del Principat.

Havent dinat (autoorganitzat per cadascú, sigui portat o adquirit als establiments de Montserrat), a les 15:30h es farà l’assemblea de portaveus dels municipis i comarques participants al voltant de les 4 arques ensamblades a l’Atri, i consens final de país, que es lliurarà al diputat representant del Parlament, Chakir El-Homrani. La comunitat del Monestir rebrà les tradicionals ofrenes que els municipis vulguin fer.

A partir de quarts de 17h i fins els volts de les 19h, en un format d’intervencions dinàmiques, hi hauran parlaments i cançons de Carles Belda, Natxo Tarrés, Marcel Casellas i Lídia Pujol, i la paraula i el cant valencià de Núria Agulló. Parlaran també Jordi Cuixart (president d’Òmnium Cultural), Teresa Forcades (membre de la comunitat de Sant Benet de Montserrat i de Procés Constituent), Lluís Planas (coordinador de La Marxa Som), Ramon Martí (en nom dels assistents del País Valencià) i lectura del Manifest per Laia Vidal, en un acte divers de paraules intercalades amb cançons i poemes.

Participa-hi amb la inscripció.
Més informació.

  • imatge de control 1per1