Arts
,
2016
Dissabte 14 de maig, 22h
Cinemes Mont-Àgora
Santa Margarida de Montbui

Cinema Total 'Blade Runner'

Blade Runner (1982) serà la propera pel·lícula de les sessions Cinema Total, dedicades a recuperar grans clàssics de la història del cinema en pantalla gran.

Basada en el llibre 'Somien els androides amb ovelles elèctriques?' de Philip K. Dick, dirigida per Ridley Scott, i protagonitzada per Harrison Ford amb Sean Young, Rutger Hauer, Edward James Olmos i Daryl Hannah, la història de 'Blade Runner' se situa a principis del segle XXI, quan la poderosa Tyrell Corporation crea el robot Nexus 6, un ésser virtualment idèntic a l'home però superior en força i agilitat. A aquest tipus de robot se li va posar el nom de Replicant: robots que treballen com a esclaus a les colònies exteriors de la Terra. Però després de la sagnant rebel·lió d'un equip de Nexus 6, els Replicants van ser desterrats de la Terra. I brigades especials de policia, els Blade Runners, tenien ordres de matar a tots els que no haguessin acceptat la condemna. No era una execució, era un "retir".

'Blade Runner' és una pel·lícula seminal, immortal i referencial. Un clàssic modern que gràcies a la vigència de la seva temàtica, a un desenvolupament magistral, i a una ambientació brillant, converteixen aquesta narració futurista en una de les pel·lícules més influents i aclamades de tots els temps. Una obra mestra en tota regla.

Preu entrada: 3€

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1