AGENDA
Arts
Dissabte 20 de maig, 00:30h
2017
Ateneu Cinema
  • Igualada

Cinema Total 'El Gran Lebowski'

'El Gran Lebowski' dels germans Coen, serà la propera pel·lícula de les sessions Cinema Total, a l'Ateneu Cinema d'Igualada.

Dirigida per Joel Coen, i amb un repartiment de luxe format per Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Steve Buscemi i John Turturro, El Gran Lebowski és la història de El Nota, un gandul de Los Angeles a qui un parell de pinxos confonen amb el milionari Jeff Lebowski, amb qui només comparteix cognom. Després que orinin a la seva catifa, El Nota inicia la recerca del Gran Lebowski. De la seva trobada en sorgirà un tracte: El Nota rebrà una recompensa si aconsegueix trobar a la dona del magnat.  
 
El Gran Lebowski exemplifica a la perfecció l’estil propi i l’habilitat de Joel i Ethan Coen d’escriure guions on es combinen temes dramàtics com la mort i el patiment amb la comèdia negra, generant situacions hilarants, ridícules i surrealistes al mateix temps. Amb diàlegs sublims, passatges musicals memorables i excel·lents interpretacions veurem segrestos, persecucions i baralles en aquesta divertida pel·lícula que mostra l’inconfusible segell d’aquests genials cineastes que són els germans Coen.

Preu entrada: 5€
Projecció en VOSE

El gran Lebowski

Et pot interessar

The Swell Season
Dilluns 24 de juliol, 21h
Igualada
Pulp Fiction
Diumenge 23 de juliol, 22h
Igualada
Anòlia. Festival de Música 2017
Del 8 al 22 de juliol
Igualada
concert, Blaumut, música, en directe, Talarn, Surtdecasa Ponent
Dissabte 22 de juliol, 23h
Igualada