Arts
,
2017
Dissabte 8 d'abril, 00:30h
Ateneu Cinema
Igualada

Cinema Total 'El Resplandor'

'El Resplandor' (1980) de Stanley Kubrick serà la primera pel·lícula de la nova etapa de les sessions Cinema Total, ara a l'Ateneu Cinema d'Igualada.

Dirigida per Stanley Kubrick, i interpretada per Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd i Scatman Crothers, 'El Resplandor' adapta la novel·la de Stephen King, i mostra com Jack Torrance es trasllada amb la seva dona i el seu fill de 7 anys a l'impressionant hotel Overlook per encarregar-se del manteniment de les instal·lacions durant l'hivern, època en la que està tancat i aïllat per la neu. El seu objectiu és trobar pau i tranquil·litat per escriure una novel·la. Tanmateix, poc després d'haver arribat a l'hotel, i al mateix temps que Jack comença a patir inquietants trastorns de personalitat, se succeeixen estranys i terrorífics fenòmens paranormals.

Obra mestra del terror psicològic The Shining ofereix una posada en escena freda, desolada, lluminosa i opressiva que en combinació amb la banda sonora genera atmosferes i escenes tan mítiques com terrorífiques. Destaca la magnífica i histriònica interpretació de Jack Nicholson caracteritzant el procés de bogeria que pateix el seu personatge. Passadissos, solitud, simetries, les bessones, el laberint, la neu, la destral, la màquina d’escriure... tots ells elements inoblidables creats pel perfeccionista i exigent Stanley Kubrick per aquest genial conte que és 'El Resplandor'.

Preu entrada: 5€
Projecció en VOSE

  • imatge de control 1per1