Espectacles
,
2016
Diumenge 1 de maig, 18h
Kursaal - Sala gran
Manresa

Circ 'Violeta', del col·lectiu La Persiana

Violeta és un espectacle de música i circ fet conjuntament pel Col·lectiu La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño. Un concert- cabaret de gent que té ganes de gaudir d'una bona estona. Set acròbates enamorats de la música en directe de Venancio y los Jovenes de Antaño i cinc músics bocabadats amb els acròbates provinents d'escoles de circ de tot el món (Brussel·les, Lima, Londres, Barcelona...).
"... aquell lloc, un lloc on es viu la vida sense fer veure... ballant, tocant, cantant, dibuixant històries. Contes de gent que no aparenta, simplement és. Potser ni tant sols és un lloc, pot ser és un simple record... no sé pas què és millor... als llocs no s'hi pot anar quan vols, en canvi per anar als records tant sols cal tancar els ulls, oblidar els problemes i deixar-te anar. I si poguéssim construir un record comú?"

Música original: Venancio y los Jóvenes de Antaño
Direcció: Joan Ramón Graell
Acròbates: Griselda Juncà (Trapezi), Silvia Capell (Roda cyr), Asvin Loópez (Perxa Xinesa), Sergio González (Roda Cyr i Perxa xinesa), Amanda Delgado (Quadrant Rus), Tomeu Amer (Escala) i Jordi Serra (Quadrant Rus)
Veu: Dani Álvarez
Músics: Leo Torres (Trompeta i cors), Bernat Torras (Percussió i cors, Joan Gil (Guitarra i cors) i Gerard Cantero (Baix i cors)

Preu: 15€
Consulta els descomptes aquí.
Cicle: EntreToc

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1