Música
,
2017
Diumenge 30 d'abril, 19h
Teatre de l'Aurora
Igualada

Concert de Celloboe

Un original concert de violoncel i oboè, amb l'igualadí Edmon Bosch, i un variat i sorprenent repertori amb autors i arranjaments de diverses èpoques.

Quan un músic es posa davant una partitura no en té prou en saber què hi posa. Ni tan sols en reconèixer totes les notes, acords, ritmes, harmonies, etc. La seva feina consisteix en saber interpretar, posar el talent i la pràctica d'un grapat d'anys d'estudi, hores i esforços al servei de qui l'escolta. Transmetre emocions, donar els matisos necessaris i, finalment, transportar a cadascuna de les persones del públic a indrets que, sovint, ni tan sols pot imaginar. Crear una atmosfera per tal que, el que un dia un autor va plasmar en un paper, sigui escampat arreu amb sensibilitat i respecte vers l'obra original.

Celloboe és el duet format per l'igualadí Edmon Bosch (violoncel) i Marta Vara (oboè). Una formació poc habitual que presenta un original repertori amb obres de Bach i Händel, arranjaments per a aquest duet fets per Salvador Brotons i Juan Jurado, així com composicions del mateix Edmon Bosch.

Preu entrada: 10€ | 8€ amb decomptes.
Venda d'entrades online, aquí.
 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1