Música
,
2017
Diumenge 5 de març, 19h
Auditori del Convent de Santpedor
Santpedor

Concert d''El Messies' de G. F. Händel

La Coral Escriny de Santpedor i l’orquestra de cambra bagenca Camerata Bacasis tornaran a interpretar ‘El Messies’ de Händel en un nou concert que tindrà lloc diumenge 5 de març a les 19h a l’Auditori del Convent (Santpedor), sota la direcció de Marc Reguant.
Aquest serà el tercer concert d’’El Messies’ de la Coral Escriny i Camerata Bacasis a Santpedor, després dels que van tenir lloc els dies 25 de desembre i 8 de gener amb les entrades exhaurides i una molt bona acollida de públic i de crítica. Les dues formacions musicals bagenques també van interpretar aquesta obra mestra de la música barroca a Girona, en un concert celebrat el 30 de desembre en la basílica de Sant Feliu a benefici de la Fundació Oncolliga Girona.
Aquesta nova interpretació del conegut oratori de Händel comptarà amb els mateixos solistes dels tres concerts anteriors: Marisa Badia, Elisabet Casanovas, Lídia Mallofré, Eli Ruz i Àngels Tatjé (sopranos), Martina Ribalta i Anna Vilageliu (contralts) i Lluís Calvet (baix).
Les entrades anticipades es poden adquirir a les llibreries L’Horitzó i Timbaler (Santpedor). L'organització és a càrrec de la mateixa Coral Escriny, amb el suport de l’Ajuntament de Santpedor i de les firmes comercials Tadipol, Internitco Comerç, Mútuacat, Presaba i Ca la Rosina.
Com en els tres concerts anteriors, la Coral Escriny i Camerata Bacasis oferiran una selecció d’aquesta obra mestra de Georg Friedrich Händel (1685-1759), un dels noms més destacats de la història de la música.

Dia: diumenge 5 de març
Hora: 19h
Lloc: Auditori del Convent (Santpedor)
Preu: 12€

  • imatge de control 1per1