Activa't
,
2016
Del 28 al 30 de setembre, 09:15h
Centre Cívic
Cardona

Curs 'Si la crisi et dóna llimona, fes llimonada'

El centre cívic de Cardona acollirà aquest mes de setembre un nou curs dedicat a millorar les competències personals i professionals a l'hora de buscar feina. El curs, que organitza el Servei Connectem de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, és totalment gratuït.

“Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada. Troba oportunitats on altres veuen adversitats. Resiliència motivadora”,es centrarà en la preparació d’aquelles persones que no tenen clar el seu objectiu professional, en quant a l’actitud i visió a l’hora de cercar feina. També pretén ajudar als participants a ampliar perspectives i a ser més creatius a banda d’aprendre a reinventar-se i a buscar solucions.

El curs, que consta de 10 hores, es durà a terme els dies 28, 29 i 30 de setembre de 9.15 h. a 12.45 h. La formació està dirigida als usuaris del Servei Connectem, concretament a aquells que no tenen clar el seu objectiu professional, i la impartirà la tècnica Roser Sellés.

Inscripcions: Places limitades. Cal fer les inscripcions per telèfon al 93 869 22 87/93 869 10 00 o per correu electrònic a l'adreça serveiconnectem@adlsolcar.cat indicant nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte i correu electrònic.

El curs està finançat per l'Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona.

  • imatge de control 1per1