Entorn
,
2016
Dissabte 4 de juny, 21h
Itinerant
Manresa

Cursa nocturna 'Manresa Street Night'

El proper 4 de Juny del 2016 tindrà lloc la primera cursa nocturna de la ciutat de Manresa, una proposta lúdica i esportiva, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament de Manresa i el Club de Fitness Cube.

Data, lloc i hora
La data de celebració serà el dissabte 4 de Juny del 2016 a les 21:00h.
La sortida i arribada es farà des de la Plaça de Crist Rei, a 200 metres del Club de Fitness Duo. El temps màxim per completar el recorregut és de 2 hores.

Reglament
La cursa és oberta a tothom que accepti i respecti el present Reglament.
Es tracta d’un esdeveniment en format cursa de fons (a peu), lúdic i festiu amb dues modalitats: Cursa popular de 5 i 10 quilòmetres. La cursa és cronometrada i no competitiva.
Està totalment prohibit seguir els corredors en cotxe, moto o bicicleta, pel perill que això pot suposar per als participants.
Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l’organització.
Tots els participants estan obligats a seguir en tot moment el circuit, que està convenientment senyalitzat i autoritzat. En cas contrari, l’organització procedirà a la desqualificació del mateix.
Cada participant pren part a la cursa sota la seva responsabilitat i cal que disposi d’un nivell de condició física i de salut suficient per afrontar-la.
L’organització es reserva el dret de canviar, anular o suspendre la cursa en funció del temps.
En el cas de les dues modalitats de cursa, els menors d’edat, hauran de presentar una autorització dels seus pares i/o tutors.

Inscripcions
El preu d’inscripció a la cursa és el mateix import per la modalitat de 5km i 10km.
Inscripció Anticipada (fins a 22/05/16)
- Abonats Grup Cube amb xip de propietat: 12€
- Abonats Grup Cube amb xip de lloguer: 14€
- No Abonats Grup Cube amb xip de propietat: 14€
- No Abonats Grup Cube amb xip de lloguer: 16€
Inscripció normal (a partir del 23/05/16 i fins el 01/06/16)
- Abonats Grup Cube amb xip de propietat: 16€
- Abonats Grup Cube amb xip de lloguer: 18€
- No Abonats Grup Cube amb xip de propietat: 16€
- No Abonats Grup Cube amb xip de lloguer: 18€
El període d’ inscripció s’obrirà al públic el proper 18 d’Abril de 2016.
Els atletes es podran inscriure via Online a través de la pàgina web www.cube.cat/curses, seguint l’enllaç que fa referència a la Manresa Street Night. També és possible fer la inscripció de forma presencial als dos centres del Grup Cube, Cube Fitness Club i Club Duo.
En el moment en que s’arribi al número màxim d’inscripcions, establert en 999 persones, es tancaran inscripcions.

El Participant
El participant té el deure de conèixer les característiques de la cursa. L’organització no es fa responsable de les lesions o accidents que els atletes puguin patir. Tota persona que desobeeixi la normativa de l’organització serà retirada de la cursa, així com el qui manifesti un comportament no esportiu o es reiteri en protestes davant l’organització. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació del present reglament i el compromís de no avançar-se al moment de la sortida, cobrir el recorregut complert, no llençar recipients o brossa en el recorregut, respectar els participants i el personal implicat en l’organització.

L'assegurança
L’organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil segons la legislació vigent.

Dorsal i xip
El dorsal i el xip és personal i intransferible.
S’haurà de portar sempre en un lloc visible, preferiblement a l’altura de l’abdomen.
L’organització es reserva el dret a demanar el D.N.I. o similar per comprovar la identitat del atleta.
Es podrà recollir el dorsal i el xip de lloguer a partir de les 8:00h del mateix dia 4 de Juny al Club de Fitness Duo.

Cronometratge
El control de temps es realitzarà mitjançant xip propi o de lloguer, que s’entregarà conjuntament amb el dorsal. L’organització ha establert dos punts de control: El primer s’ubicarà a la línia de sortida, i el segon a la línia d’arribada (quilòmetre 5), per tant és obligatori creuar aquests dos punts perquè quedi registrat el temps de realització de la cursa.
Les classificacions es faran públiques a la web del Club de Fitness Cube, a la pàgina de Facebook i a www.championchip.cat.

Vestidors
Els participants a la cursa podran utilitzar els vestidors del Club de Fitness Duo i fer us de les dutxes, un cop finalitzada la cursa i fins a les 00:00h.

Guarda roba
Els participants a la cursa podran utilitzar les guixetes dels vestidors del Club de Fitness Duo per poder guardar les seves pertinences. Recordar que les instal·lacions del Club de Fitness Duo tancaran a les 00:00h i que no s’hi podrà tornar a accedir fins al dilluns 6 de Juny, a les 6:30h.

Welcome pack
Tots els inscrits a la Manresa Street Night, rebran una samarreta tècnica de regal en el moment de recollir el dorsal i xip. Les talles de les samarretes tècniques son S, M, L, XL i XXL. La talla s’haurà d’escollir en el moment de realitzar la inscripció a la cursa.
A més, al finalitzar la cursa popular, cada corredor rebrà una sèrie d’obsequis en una bossa, cortesia dels diversos col·laboradors de la cursa.
També hi haurà un sorteig al finalitzar, amb productes i serveis cedits pels col·laboradors de la cursa.

Recorregut - Circuit de 10km.
En aquest recorregut que hem dissenyat, amb un circuit 100 % urbà, tindrà la sortida a la plaça de Crist Rei i l’arribada a la Plaça Major, recorrent tots els punts més interessants de la ciutat de Manresa (Passeig Pere III, Muralla Sant Francesc, Basílica de la Seu, Carrer Santa Llúcia, La Cova de Sant Ignasi, Pont Vell, Plaça de la Reforma, Via Sant Ignasi, Carrer Sobrerroca, Carrer de Sant Miquel, Carrer Nou, Plaça Sant Domènec, Carrer del Born, Plaça Gispert, ... per tant, intentem passar per la majoria de llocs més destacats del centre històric de Manresa, per donar més valor a la cursa.

Avituallaments
L’organització ha establert un avituallament de líquid al quilòmetre 5 en el cas de la modalitat de 10 quilòmetres. Es demana a tots els participants que facin un ús responsable dels mateixos, utilitzant, en la mesura del possible, els contenidors de recollida selectiva disposats en el recorregut i a la meta.

Cateogries i trofeus
Els trofeus es lliuraran, aproximadament a les 22:30 hores. Les categories seran les següents:
- General masculina cursa de 10 quilòmetres (Trofeus per als 3 primers classificats)
- General masculina cursa de 5 quilòmetres (Trofeus per als 3 primers classificats)
- General femenina cursa de 10 quilòmetres (Trofeus per a les 3 primeres classificades)
- General femenina cursa de 5 quilòmetres (Trofeus per a les 3 primeres classificades)

Protecció de dades
Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de dades Personals, informem que les dades incloses en el formulari de inscripció s’incorporaran a un fitxer propietat del Cube, amb la finalitat de cursar la inscripció i possibles comunicacions sobre la Cursa popular Sant Silvestre Manresana. Els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició es poden exercir dirigint-se a Cube, Agustí Coll, 2 Manresa 08243, adjuntant fotocòpia del DNI.

Drets d'imatge
El fet de fer la inscripció a la Manresa Street Night, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconegut, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst.

Més informació, contacte amb les entitats organitzadores i traçat de les curses aquí.

  • imatge de control 1per1