Família
,
2016
El 30 d'abril i l'1 de maig
Món Sant Benet
Sant Fruitós de Bages

Cursos i tallers a 'Alícia't 2016'

Els propers dissabte 30 d’abril i diumenge 1 de maig es celebra a Món Sant Benet la 4ª edició d’Alícia't
Alícia't és la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona. L’esdeveniment on conèixer i tastar els productes agroalimentaris de qualitat de Barcelona. El lloc on descobrir els atractius turístics i enogastronòmics més singulars del territori.
És la festa de la cuina fàcil, sana i divertida. Una festa per a famílies i aficionats a la cuina, amb vocació participativa, lúdica i pedagògica, on de la mà de la Fundació Alícia tots aprendrem a menjar millor.
És la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona. Un cap de setmana per conèixer i tastar els productes agroalimentaris i de qualitat de les comarques de Barcelona. On descobrir els atractius turístics i gastronòmics del territori.
En un entorn únic i singular com és Món Sant Benet posem a la vostra disposició un programa amb més de 150 activitats entorn de la cuina per a adults, famílies i nens, concert i espectacles infantils i familiars, el mercat més gran de productes agroalimentaris singulars fets a Barcelona, tallers de cuina en directe amb reconeguts cuiners i cuineres, tastos guiats de vins i productes a càrrec de grans especialistes.
Compra entrades per l'Alícia't 2016 aquí i consulta la graella d'activitats en el següent enllaç.

 

  • imatge de control 1per1