Entorn
,
2016
Dimecres 6 d'abril, 10:30h
IEs Sant Ramon
Cardona

Dia mundial de l'activitat física

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Cardona ha programat una caminada popular el proper dimecres dia 6 d’abril per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra cada any el dia 6 d’abril.
La participació a la caminada és gratuïta i està oberta a tothom. La sortida es farà a les 10:30 hores des del pati de l’Institut Sant Ramon i el recorregut -d'uns 4,5 quilometres de llargada i amb un desnivell màxim de 500 metres- portarà els participants cap al Portal de Graells, Cal Rovira, el camí de Coma, el Porxo de l’Oruga i, tot seguit, seguiran cap a la Torre Blanca, la Mare de la Font i la Pietat en direcció al Passeig Mossèn Joan Riba.
La caminada compta també amb un recorregut més curt que, un cop al porxo de l’Oruga, enfilarà cap al camí de la Mare de la Font en direcció Passeig Mossèn Joan Riba. A més, les persones amb mobilitat reduïda i els nens més menuts podran participar fent un recorregut més curt pel Passeig Mossèn Joan Riba.
La línia d’arribada que serà al mateix pati de l’Institut Sant Ramon de Cardona on els participants podran gaudir d’un esmorzar saludable. Amb aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona, el CAP Cardona se suma a la Jornada Mundial de Promoció de la Salut i l’Activitat Física.

Jornada de la Salut de la Fundació SHE
Enguany, la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física incorpora també la Jornada de la Salut, que organitzen la Fundació SHE i les escoles de primària del municipi. La Jornada de la Salut començarà a les 9:30 hores a la plaça del Comte Guifré el Pelós, davant de la Biblioteca municipal Marc de Cardona amb el "Cardio" i els alumnes de les escoles Vedruna Carme Cardona, Patrocini i Joan de Palà.

  • imatge de control 1per1