AGENDA
Espectacles
Divendres 17 de febrer, 22:30h
2017
El Progrés
  • Martorell

Espectacle 'Dos'

Nova sessió de Monoloaddictes, amb l'espectacle 'Dos'.

Els televisius Juanra Bonet, presentador de programes com Caiga quien Caiga o El Intermedio, i David Fernández, famós per haver encarnat el mediàtic Chikilicuatre, protagonitzen 'Dos', una obra de teatre que mostra què passa quan els actors arriben tard a la funció. Aquest és el punt de partida de l'espectacle escrit, dirigit i interpretat per aquest duet d'actors i còmics que arriba a l 'escenari del Teatre Principal de Lleida el divendres 11 del mes vinent (novembre) . 

'Dos' explica la història de d'un parell vigilants nocturns que es veuen obligats a entretenir al públic mentre esperen als protagonistes de l'obra. Entre ells i la seva agenda omplen l'escenari d'exploradors àrtics, policies, espies, supervivents del Titànic i de còmics amb americanes de lluentons. És un espectacle familiar però alhora esbojarrat, que homenatja altres duets d'humor com Faemino y Cansado o Martes y Trece, així com altres grups còmics més nombrosos com Les Luthiers o els Monty Python.

Preu entrada: 18€ | 15€ anticipada

Venda d'entrades anticipades a Llibreria Miró (c/ de Francesc Santacana, 12), Cafeteria Coco Martorell (c/ del Doctor Trueta, 1) i aquí.
 

espectacle, teatre, Principal, Lleida, Dos, David Fernández, Juanra Bonet, humor, novembre, 2016, Surtdecasa Ponent

Et pot interessar

Dissabte 3 de febrer, 21h
Figueres
Eva
Diumenge 21 de gener, 19h
Tàrrega
Paradise
Diumenge 21 de gener, 19h
Balaguer
Parlàvem d'un somni
Dijous 22 de març, 20:30h
Lleida
Dàmaris Gelabert
Diumenge 6 de maig, 18h
Riudoms
Salvatge
Divendres 26 de gener, 19h
Tàrrega
Dissabte 27 de gener, 19:30 i 21h
Bescanó
Othelo
Dissabte 12 de maig, 20:30h
Lleida