Espectacles
,
2017
Diumenge 18 de juny, 18h
Teatre Conservatori
Manresa

Espectacle musical 'Matilda'

Un curs més l'escola de Fonollosa torna a portar a escena un nou musical. Amb èxits com els dels darrers anys, '7 noies per a 7 germans', 'Hairspray' o 'La botiga dels horrors' l'escola de Fonollosa continua apostant per fer que els seus alumnes de Cicle Superior (nens i nenes de 10 i 11anys) duguin a terme un espectacle musical com a projecte transversal de curs.

Aquesta vegada el repte ha estat portar directament de Londres l'adaptació del musical d'una obra mestra de la literatura infantil 'Matilda'. De fet, a inicis de curs es va commemorar el 100 anys del naixement del seu autor, Roald Dahl.

L'adaptació a nivell de text amb una traducció pròpia s'ha intentat que tingués una durada més convencional, suprimint algunes línies argumentals. Tot i així, aquest serà l'espectacle més llarg de tots els que han dut a terme. Tot un repte per a la totalitat dels alumnes de 5è i 6è que fan d'actors, ballarins i cantants alhora: 31 actorassos!!

L'espectacle comptarà amb música en directe sota la direcció de David Martell, responsable també dels arranjaments musicals. David Martell al piano estarà acompanyat per Nil Buxó al clarinet, Xevi Camp a la bateria, Anna Clarena al violí i Toni Garrido a la flauta travessera.

Preu entrada: 8€

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1