Arts
,
2016
Del 22 de març al 3 d'abril
Carrer del Balç
Manresa

Exposició 'Armats de Manresa, vestits d'història'

En motiu de la Setmana Santa, vestimenta, objectes i fotos dels Armats de Manresa s'exposarà a les sales del centre d'interpretació. Et convidem a descobrir el passat i el futur d'aquest entitat manresana.
L'exposició Armats de Manresa, vestits d'història, es va poder veure a les sales del Museu Comarcal l'any 2006. Ara, aquesta exposició es repetirà i s'ampliarà al carrer del Balç durant dues setmanes, coincidint amb la Setmana Santa.
Es podrà visitar entre dimarts 22 de març i diumenge 3 d'abril, en l'horari habitual del centre: de 10 a 14 hores diàriament i també de 17 a 20 hores els dissabtes.
L'exposició no tindrà un cost extraordinari. Els qui visitin tot el centre ho faran a un preu de 5€, però els qui desitgin veure únicament l'exposició, ho podran fer a un preu de 2,5€. Els menors de 8 anys gaudiran d'entrada gratuïta.
No és necessari fer reserva prèvia, però per més informació podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93 872 14 66 o bé a l'adreça de correu carrerdelbalc@ajmanresa.cat
Més informació aquí.

  • imatge de control 1per1