Arts
,
2016
Del 12 d'abril al 28 de maig
El Rebost de la Tia Nita
Martorell

Exposició 'El tutú más amable'

El projecte 'El tutú más amable' el formen 10 fotògrafs amateurs apassionats per la fotografia analògica d'arreu de l'estat espanyol.
Van iniciar aquest projecte arrel de la iniciativa d'una de les participants, que basant-se en l'obra del fotògraf Bob Carey (EEUU) va proposar a la resta el fer una sèrie de fotografies amb una càmera analògica i un tutú rosa viatgers que van anar passant d'un a l'altre.

El que va començar com un projecte únicament fotogràfic es va transformar en una eina per a, al igual que l'obra del Bob Carey, ajudar en la investigació i lluita contra el càncer. Amb la idea de fer un calendari benèfic, i sumant-s'hi altres fotògrafs participants, van iniciar una altra ronda de fotografies, aquesta vegada utilitzant cada participant les seves càmeres i tutús, de colors diversos.

La idea inicial del calendari es transforma finalment en una exposició itinerant amb la intenció de, amb la venta de les fotografies, recaptar fons per a donar a diverses associacions de lluita contra el càncer. En aquest cas i en col·laboració de la secció local martorellenca, amb l'AECC. L'exposició 'El tutú más amable' consta d'un seguit de fotografies analògiques, sense cap tipus de retoc digital, disparades pels diferents fotògrafs integrants del projecte.

Es pot col·laborar amb el projecte fent la teva donació a canvi d'una, o més, de les fotos que integren l'exposició. Cada fotografia porta un preu de sortida de 15€ tot i que es pot col·laborar amb la quantitat que es vulgui. Les donacions, un cop sufragades les despeses de còpies de les fotografies i enviament en el cas que s'hagin d'enviar per correu, aniran íntegrament a l'AECC Martorell. Les fotografies s'entregaran sense emmarcar.

  • imatge de control 1per1