Arts
,
2016
Del 8 al 29 d'octubre
Crisjoiers
Manresa

Exposició 'Refugiats desemparats'

La joiera i dissenyadora de Barcelona Sílvia Serra Albaladejo ens apropa amb les seves peces inspirades i pensades des de l'empatia del dolor que passen els refugiats.
Una exposició on també es vol donar a conèixer la joieria, no només com a objecte decoratiu, sinó artístic i reivindicatiu, on darrera hi ha una persona compromesa amb el dia a dia i el món actual, amb emocions i opinió, un treball personal. Unes peces amb materials no gens convencionals de l'orfebreria... ens tornem recol·lectors de materials i objectes, com trossos de la sola d'una sabata desgastada, pedres del carrer, plàstic, brúixoles... i els transformem en peces úniques d'art que transmeten un fet humà, unes emocions, històries de persones.
En la inauguració hi serà presnet la Mar Canet, presentant el projecte de recollida de donacions i material de primera necessitat per l’illa de Lesbos, on hi ha més de 5.000 refugiats vivint en unes condicions molt precàries, agreujat per l’incendi d’un dels dos camps de refugiats (Moria).
L’exposició “Refugiats Desemparats” col·labora aportant una part de les ventes de les peces de joieria al projecte.

Inauguració: 8 d'octubre, 19:30h.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1