Música
,
2016
Dies 29 i 30 de juliol
Església de Santa Fe
Calonge de Segarra

Festivals de l'Alta Segarra

Segon cap de setmana del Festival de l'Alta Segarra, nova proposta d’Àgora Alta Segarra, una societat que té com a finalitat principal revifar el territori des de l’àmbit econòmic, social, esportiu i cultural. El projecte preveu que cada any el certamen canviï d’ubicació i se celebri en diferents indrets emblemàtics de la comarca.

Els últims dos concerts se celebraran a l'església de Santa Fe de Calonge de Segarra.

El divendres 29 de juliol, a les 22:30h, hi haurà l’actuació de Lídia Pujol, que presentarà l’espectacle ‘Farem la revolució i la tornarem a fer’, a través del qual, conscient de la necessària confrontació activa contra la injustícia i la mentida, la cantant cerca la veritat a cada petita cruïlla.

L’endemà dissabte, al mateix lloc i la mateixa hora, serà el torn del cantant Daniel Anglès i el seu ‘Punto de Rocío’. Anglès interpretarà temes de la desapareguda cantant Rocío Jurado amb nous arranjaments de Marc Sambola.

La vessant musical del festival s’acompanya d’una proposta gastronòmica ja que durant els concerts hi haurà tasts amb cuina tradicional de la comarca. A més, els establiments comercials, de restauració, turisme rural o, fins i tot indústries que hi estiguin interessades, podran mostrar els seus productes mitjançant diferents estands.

Preus entrada:
15€ taquilla | 12€ anticipada
20€ entrada + tast/copa | 17€ entrada anticipada + tast/copa

Per comprar les entrades anticipades cal enviar un correu electrònic a festivalsaltasegarra@gmail.como trucar als telèfons 646 338 169 o 646 340 237.

  • imatge de control 1per1