Entorn
,
2016
Dissabte 4 de juny, tot el dia
Polígon Bufalvent
El Pont de Vilomara i Rocafort

Gran Festa del Parc de Secà

La inauguració oficial se celebrarà el dissabte 4 de juny amb la Festa del Parc del Secà, que oferirà activitats durant tot el dia perquè la ciutadania descobreixi el nou espai i se’l faci seu.
És previst començar les activitats al matí amb una caminada que tindrà dos recorreguts (de 5 i 12 quilòmetres aproximadament) pels entorns del Parc ambiental i oferirà, de manera excepcional, la possibilitat de passar per dins part de les instal·lacions del Consorci.
A la tarda hi haurà activitats familiars, com jocs reciclats i tallers de manualitats, conta-contes, visita teatralitzada al Parc del Secà, tast d’oli, demostració de vol de falcons, etc. I la festa acabarà al vespre amb un concert sorpresa d’un grup de primera línia en el panorama musical. Els assistents podran gaudir de cançons molt conegudes, en un entorn únic i emblemàtic, de forma gratuïta, i gaudir, a més, de les vistes de la posta de sol des del Parc ambiental de Bufalvent.

El concert de Gossos clourà tot un dia d’activitats gratuïtes
A la tarda, a partir de les 6, hi haurà activitats familiars com jocs reciclats, tallers de manualitats, conta-contes, visites teatralitzades, demostració de vol de falcons, etc. I a les 10 de la nit començarà el concert de Gossos, una actuació a l’aire lliure, en un entorn espectacular.

Lloc: Consorci del Bages per la Gestió de Residus (Polígon Bufalvent)

  • imatge de control 1per1