Fires i festes
,
2015
Fins el 14 de desembre
A casa teva
Súria

I Concurs d'Ambientació Nadalenca de Balcons, Finestres i Façanes

En motiu de les festes de Nadal, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Súria organitza el primer Concurs de Decoració Nadalenca de balcons, finestres i façanes del municipi. Aquesta iniciativa es promou des de la Regidoria de Promoció Econòmica per estimular la participació dels ciutadans en la decoració i il·luminació per aconseguir una imatge més atractiva i acollidora del municipi.

També es pretén donar més vitalitat i dinamisme a l’activitat comercial.
1. Objecte. Aquest Concurs de Decoració Nadalenca té per objecte la selecció dels projectes d’il·luminació i ornamentació de balcons, finestres i façanes situats en qualsevol tipus d’edificació de Súria tenint en compte el següents requisits:

2. Categories i participants. El Concurs constarà d’una única categoria: Balcons, Finestres i Façanes d’edificis, tenint en compte els següents requisits: 
▪ Fomentar la participació i la implicació ciutadana en els esdeveniments nadalencs del municipi.
▪ Ambientar els carrers per fer-los més atractius per a propis i visitants.
▪ Fomentar l’esperit nadalenc.
▪ Dinamitzar el comerç.
▪ Promoure el municipi.
▪ Implicar-hi les entitats veïnals.
▪ L’ornamentació ha d’estar situada en balcons, finestres o façanes que donin a l’espai públic i siguin visibles des del carrer.
▪ Només hi poden participar persones físiques majors d’edat que s'hi inscriguin i siguin propietàries, arrendatàries o posseïdores d’algun títol jurídic sobre l’habitatge al qual pertanyi la façana, finestra o balcó.

3. Sol·licituds i termini de presentació. Els participants s'hi han d’inscriure enviant un missatge al correu electrònic concurs@suria.cat. En aquest missatge cal indicar el següent:
▪ Tema: Concurs de Decoració Nadalenca.
▪ Nom i cognoms del participant.
▪ Adreça on està ubicat el balcó, finestra o façana.
▪ Telèfon de contacte.
▪ Breu descripció de la decoració realitzada.
▪ També caldrà adjuntar com a màxim tres fotografies del balcó, finestra o 
façana, quan ja estigui ambientat i, en el seu cas, amb les llums enceses.
▪ Si no és possible fer fotografies de l’ambientació realitzada i enviar-les per correu electrònic, hi ha la possibilitat d’adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Súria (planta baixa de la Casa de la Vila) i omplir una butlleta en format paper. Des de l’Ajuntament es faria la resta de la tramitació.
▪ Les inscripcions presentades a través de l’adreça electrònica concurs@suria.cat es consideraran admeses quan el participant rebi un missatge de resposta com a confirmació de recepció. Les inscripcions presentades a través de l’OAC es consideraran admeses un cop s’hagin
dipositat i validat a la mateixa OAC.
▪ S’acceptaran sol·licituds d’inscripció fins el dilluns 14 de desembre.

4. Dotació dels premis. El concurs oferirà els següents premis:
▪ Primer premi: 1.000 euros.
▪ Segon premi: 500 euros.
▪ Tercer premi: 300 euros.
▪ Quart premi: 100 euros.
▪ Cinquè premi: 100 euros.

Tots els premis podran ser utilitzats com a vals de compra per l’import corresponent en establiments adherits a la Unió de Botiguers-Súria Punt Comercial.
La dotació econòmica dels tres primers premis és a càrrec de l’Ajuntament de Súria. La dotació econòmica del quart i cinquè premis és una gentilesa de la Unió de Botiguers de Súria. 

5. Jurat. El jurat estarà format per dos representants de l’Ajuntament i set representants de les Associacions de Veïns i del món professional. Un cop hagi finalitzat el termini d’inscripció es farà públic el nom de tots els membres del jurat.

El jurat podrà resoldre les situacions no previstes a les bases, així com els dubtes que es puguin plantejar sobre la seva interpretació.
El veredicte es donarà a conèixer el diumenge 20 de desembre, en el marc de la Fira d’Entitats. 

6. Criteris de valoració. Es valoraran especialment les característiques següents dels projectes presentats: 
▪ Disseny.
▪ Originalitat.
▪ Ús de materials reciclats.
▪ Innovació.
▪ Esperit nadalenc. 

7. Procediment. Un cop acabat el termini de presentació de propostes, els
membres del jurat avaluaran presencialment els projectes presentats,  d’acord amb els criteris de valoració.

8. Condicions generals. L’ornamentació o il·luminació nadalenca ha d’estar
exposada al balcó, finestra o façana durant tot el període comprès entre els dies 14 de desembre de 2015 i 6 de gener de 2016.
Els participants autoritzen l’Ajuntament de Súria a fer ús, exhibició, reproducció, difusió, comunicació pública i transformació de totes les fotografies presentades al concurs.
L’ornamentació ha d’estar perfectament fixada per tal que no caigui pel vent o per qualsevol altra causa, i tampoc no pot afectar a tercers. L’Ajuntament de Súria no es fa responsable de cap incident que se’n pugui derivar. Si queda evidenciat que algun dels projectes presentats pot representar un possible perill, serà desqualificat i haurà de ser retirat.

La inscripció en aquest Concurs implica l’acceptació d’aquestes bases per part dels participants.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1