Activa't
,
2016
Diumenge 27 de novembre, 9:30h
Casal de Calaf
Calaf

Jornada de presentació dels Pastorets

2ª Jornada de Pastorets, amb la qual es presenta la Temporada 2016/2017 de Pastorets de Calaf, amb un seguit d'activitats, totes relacionades amb la tradició centenària.

Enguany, coincidint amb el Centenari dels Pastorets de Josep Mª Folch i Torres, s'inaugurarà, a les 9:30h una exposició monogràfica concebuda especialment per a l'ocasió per la Comissió del Centenari i que romandrà de forma permanent fins a final de temporada al vestíbul del teatre.  

Seguidament a les 10:00h es presentarà la temporada dels Pastorets de Calaf a càrrec del seu director, Josep Garriga, i la dels Pastorets Infantils de Calaf, per part del seu director Eloi Fonoll.

Els Pastorets "convidats" d'aquest any seran els Pastorets de Berga, que presentaran la visió d'uns altres pastorets.  I després, s'ha organitzat una taula rodona - col.loqui dels 40 anys dels Pastorets al Casal de Calaf, amb la participació de directors, actors i participants veterans i actuals.

Clourà l'acte el Sr. Jordi Badia, Alcalde de Calaf.

A partir de les 13:00h, amb la col.laboració del famós cuiner David Andrés, dels restaurants Somiatruites d'Igualada i Àbac de Barcelona, que enguany ha assolit el subcampionat del món de joves cuiners, es presentaran els plats dels Pastorets de Calaf, que alguns restaurants de Calaf i comarca han preparat per aquesta temporada.

  • imatge de control 1per1