Activa't
,
2016
De l'1 al 30 de novembre
Diversos indrets
Diverses poblacions

Movember

El Movember (contracció en anglès de moustache, bigoti, i November, novembre) és un esdeveniment anual, nascut a Austràlia, en el qual els homes es deixen créixer el bigoti durant el mes de novembre.

El Movember va ser celebrat per primera vegada a Austràlia l'any 2003 quan un grup de joves de Melbourne van tenir la idea de deixar-se créixer el bigoti per donar suport a un amic afectat de càncer de pròstata. Des de l'any 2004, la Fundació Movember va començar a recaptar fons per destinar-los a la lluita contra el càncer de pròstata. A partir de 2007, l'esdeveniment va començar a realitzar-se també a Canadà, Espanya, Estats Units i Regne Unit. A cada un d'aquests països, es recapten diners destinats a una o més associacions per investigar sobre temes de salut dels homes. Avui dia hi ha diversos països participants; l'any 2010 s'aconseguiren 447.000 participants i es recaptaren més de 52 milions d'euros destinats íntegrament a fundacions contra el càncer de pròstata i salut masculina.

Un esdeveniment internacional que disseny=igualada ha volgut sumar-se animant als homes que es deixin bigoti durant el mes de novembre i organitzant un sopar el dimecres 30 de novembre a les 21h al restaurant Somiatruites d'Igualada, on es recolliran fons per a la investigació dels tipus de càncers que afecten els homes. Tothom qui ho desitgi és benvingut al sopar, dones i homes amb o sense bigoti.

Cal inscripció prèvia enviant un mail a info@dissenyigualada.com o a La Barberia d’Igualada, c/ Sant Simplici, 8; al Niu, pl. Cal Font, 6; o al mateix Somiatruites, c/del Sol, 19.

Organitza: disseny=igualada
Col·labora: La Barberia, El Niu, Somiatruites, Instint Estratègia Digital i Surtdecasa Centre

  • imatge de control 1per1