Entorn
,
2016
Dissabte 8 d'octubre, 17:30h
Itinerant
Piera

Música i patrimoni

La música i el patrimoni de Piera s’uniran en una iniciativa de la regidoria de Cultura, que pretén donar a conèixer la història de vila. Serà un itinerari guiat pel Jordi Parcerisas, corresponsable de museïtzació de la vila, que aprofitarà el recorregut per explicar les característiques de cadascun dels quatre espais que acolliran diverses propostes musicals sota la direcció artística de Ribermúsica.

El vell celler de Cal Guerin acollirà la primera de les actuacions a les 17:30h, on la Cèlia Raspall i el Carles Blanch ens faran reviure el concert d’una violinista de la Brescia de principis del segle XVII, ciutat on van sorgir les primeres peces per a violí que coneixem.

Posteriorment, a partir de les 18:30h, la capella de Sant Sebastià acollirà el concert a capella de Maig Quartet Masculí, un grup de veus masculines format per l’Oriol Guimerà, el Josep Carreras, el Martí Marimon i el Guillem Gascón, que treballen sota la direcció musical de la cantant i directora Blanca Martí.

A partir de les 19:30h, la companyia Les Capritxoses presentarà l’espectacle Coses de nines, una proposta músico-escènica que portarà un conte infantil fins a la plaça de la Sardana, al barri dels Gats.

Finalment, a les 20:30h, el trobador Alfons Encinas farà un recorregut històrico-musical per l’època medieval a la sala d’armes del Castell de Piera, on els assistents podran gaudir també de l’exposició d’una col·lecció d’instruments antics.

  • imatge de control 1per1