Llibres
,
2016
Dissabte 26 de novembre, 20h
Adoberia de Cal Granotes
Igualada

'No hauries d'haver vingut' al DePell Sensible

Nou recital poètic del cicle DePell Sensible aquest dissabte a l'Adoberia de Cal Granotes, en aquesta ocasió amb el títol 'No hauries d'haver vingut' de Feliu Formosa.

El recital anirà a càrrec de l’actriu Teresa Puig, amb l'acompanyament d'Emma Díaz al violoncel. La presentació de l’espectacle anirà a càrrec del mateix Feliu Formosa.

Feliu Formosa és un nom de referència en diversos àmbits literaris i culturals, singularment en el poètic i el teatral, però també en el de la traducció. La seva llarga, intensa i fecunda tasca en l’escriptura -de creació o de recreació- i en els més diversos oficis de les arts escèniques, no únicament ha acumulat una aportació ingent sinó que, a més, ha esdevingut modèlica per a molts dels que l’han seguit en algun o diversos d’aquests viaranys. Una producció caracteritzada pel rigor, per una llengua clara i flexible, per una vocació de servei a la col·lectivitat més enllà de l’expressió d’un ric món interior.

Preu: 6€ anticipada | 8€ taquilla.
Venda d'entrades anticipades al Punt de difusió cultural i turística (c/ Garcia Fossas, 2) o una hora abans a la taquilla de l'Adoberia de Cal Granotes.
Aforament limitat.

 

 

 

 

  • imatge de control 1per1