Llibres
,
2016
Dissabte 17 de desembre, 20h
Adoberia de Cal Granotes
Igualada

'No more Shakespeare' al DePell Sensible

Darrera sessió d’aquesta temporada del cicle DePell Sensilbe, en què es presenta 'No more Shakespeare' una proposta amb Ramon Simó, veu i Joan Alavedra i Subiranas, acordió.

La presentació anirà a càrrec d’Òscar Balcells, gerent i programador del Teatre de l’Aurora.

Ramon Simó i Joan Alavedra ens conviden a una conferència-espectacle sobre la figura de Shakespeare en l’actualitat que passa de l’elogi a la crítica, i de la crítica a la reivindicació del teatre contemporani a partir de la figura del geni victorià que n’és, paradoxalment, un element definitori. El Shakespeare que veurem és un Shakespeare convertit en un dels “malvats” més incombustibles de la tragèdia en la que està submergida la creació contemporània. Un Shakespeare idolatrat, descomposat i dòcil que ens ofereix hores d’entreteniment alienat amb la complicitat absoluta, complaent, i sempre molt productiva dels anomenats creadors, productors i mecenes moderns.

A partir de la filosofia, la història, la poesia i la música, dos conferenciants de comèdia analitzen la figura de Shakespeare i la posició de la seva obra als nostres teatres contemporanis… fet que els portarà, inevitablement, a la paròdia i a la ironia.

Preu: 6€ anticipada | 8€ taquilla.
Venda d'entrades anticipades al Punt de difusió cultural i turística (c/ Garcia Fossas, 2) o una hora abans a la taquilla de l'Adoberia de Cal Granotes.
Aforament limitat.

 

 

 

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1