Activa't
,
2016
Dissabte 30 d'abril, 19h
Ateneu Popular Rocaus
Sallent

Presentació de campanya 'Objecció fiscal 2016'

Com cada any, arriba l'hora de fer la declaració de renda i des de l'Ateneu et recordem que amb la declaració de renda estem fent posible que l'Estat Espanyol segueixi destinant cada dia 47 milions d'euros recaptats amb els nostres impostos a despeses militars
Per això et demanem un any més que fassis objecció fiscal; és a dir, que no paguis la part que correspondria a la despesa militar de l'impost sobre la renda que ens reclama l'Estat. I en comptes d'això, aquesta part, o bé una quantitat fixa i simbòlica, la destinarem a entitats properes o a projectes que considerem més justos, solidaris, ètics i necessaris! Aquest any pensem destinar-los a entitats que treballin amb els refugiats; concretament a les entitats Stop Mare Mortum, Pallasos en Rebeldía i la Brigada a Idomeni.
El proper dissabte 30 d'abril a les 19h de la tarda farem la presentació de la campanya i vindran les companyes de Stop Mare Mortum a fer una xerrada a l'Ateneu Popular Rocaus per explicar-nos la situació de les refugiades i la feina que estan fent.
Si mentrestant et vols anar informant, pots consultar aquesta pàgina.
 

  • imatge de control 1per1