Activa't
,
2017
Dissabte 11 de març, 18h
El Foment
Igualada

Presentació de la delegació Setem Igualada

Presentació de la delegació de la ONG SETEM a Igualada.

La delegació té per objectiu donar a conèixer les activitats de l’entitat al territori com ara les campanyes de denúncia, la promoció d’alternatives i la generació de mobilització per a la transformació social.

L'acte portarà els testimonis de dues lluites del Sud, la del Brasil i la de les Filipines, a càrrec de dos grups de participants dels Camps de Solidaritat de SETEM.

El grup de Brasil, que compta amb l’anoienca Maria Claramunt, presentaran l’exposició de fotos 'Imagens sociais do Brasil', que van dur a terme durant la seva estada, destinada a donar a conèixer la situació social i política del país mitjançant les converses mantingudes amb la gent del moviment dels “sense terra”.

I el grup de Filipines, portaran un documental 'The voice of workers' que han realitzat a través de material que van enregistrar durant la seva estada a la illa de Luzón. Aquest documental ens porta la veu, en primera persona, de les persones que viuen explotades per les grans multinacionals de la indústria tèxtil i electrònica. Després del documental es comptarà amb alguns dels participants del camp per tal que ens expliquin la seva experiència.

  • imatge de control 1per1