Activa't
,
2017
Fins el 12 de febrer
Convocatòria
Diversos municipis

Projecte Refugi

Projecte Refugi és el primer projecte de nova línia de l'associació disseny=igualada, anomenada Gràfica Activa que neix amb la voluntat de generar activitats amb fins solidaris.

Projecte Refugi es basa en fer un recull de propostes gràfiques de diferents autors, bé siguin il·lustracions, grafismes o fotografies en format cartell, sobre la problemàtica dels refugiats. De totes les propostes rebudes, se’n farà una selecció per fer-ne una exposició al Portal del Llevador d’Igualada, on es podran adquirir postals de les obres i el llibre, a mode de catàleg de l’exposició solidària. Tot plegat serà una realitat coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Tots els fons recaptats aniran destinats a Creu Roja Anoia en recolzament per la seva labor en l’acollida de refugiats.

Les obres es poden enviar en aquest enllaç, o bé enviant un email amb les dades personals, adjuntant l’obra a: info@dissenyigualada.com. Hi ha temps fins el 12 de febrer de 2017.

Aquí trobareu les bases de participació.

En finalitzar el període de recepció d’obres, s’obrirà una campanya de crowdfounding on es podrà fer les reserves del llibre i les postals, iniciant la recaptació de fons per la causa.

D'aquest manera, des de disseny=igualada reivindiquen la capacitat, la presència i la importància del seu ofici per col·laborar amb les accions humanitàries iniciades arreu del territori. Com a professionals del sector gràfic tenen la capacitat de pensar i il·lustrar les injustícies, en un exercici de consciència, comunicació i narració a través de les imatges.

Més info:
ARTICLE:
Art gràfic per conscienciar del drama dels refugiats
 

  • imatge de control 1per1