Activa't
,
2016
Fins el 25 de novembre
Oficina d’Atenció al Ciutadà
Navàs

Sabates Vermelles contra les violències masclistes

La regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Navàs està enllestint la programació del 25 de novembre, Dia contra les violències masclistes.

Enguany, a més d’una programació que inclourà formació per a homes, tallers per a joves i altres activitats al carrer, la regidoria conjuntament amb els centres educatius del poble preparen una gran acció ciutadana per prendre consciència col·lectiva de la problemàtica social que representa el feminicidi actual.

L’acció es realitzarà durant el matí del divendres 25 i consistirà en lligar parells de sabates pintades de vermell a una estructura metàl·lica que s’instal·larà al mig de la plaça de l’Ajuntament creant, entre tots i totes, un sostre tenyit de vermell sota el qual es llegirà a les 12:30h el manifest institucional.

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania a sumar-se a la iniciativa. A partir de demà, tothom qui ho vulgui podrà portar sabates que ja no es puguin fer servir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i el jovent del Raig s’encarregarà de pintar-les de vermell per tenir-les a punt pel dia 25.

  • imatge de control 1per1