Espectacles
,
2016
Diumenge 18 de desembre, 18h
Teatre Kursaal
Manresa

Simfonova 'La rebotiga de l'òpera'

Després de l’èxit del concert 'Només per a uns quants?', amb el qual va omplir 14 dels teatres i auditoris més importants del país (entre els quals el teatre Kursaal), la iniciativa ‘Simfonova’ promoguda pel periodista musical Marcel Gorgori estrena ara al Kursaal la seva segona creació, el concert que porta per títol 'La rebotiga de l’òpera'.

'La rebotiga de l’òpera' és un espectacle que, tal com el seu nom indica, mostra al públic allò que aquest mai no veu de la producció d’un concert o d’un muntatge d’òpera: tot el que hi ha al darrera de la seva preparació. Els assajos, les dificultats que han d’afrontar i resoldre els cantants en les seves interpretacions i el procés de treball que segueixen per resoldre-les, els exercicis que fan, les seves pors i inquietuds, les seves petites supersticions, la relació entre ells i el mestre director d’orquestra, i fins i tot la mateixa feina del director.

Creat i presentat per: Marcel Gorgori
Direcció musical: Daniel Antolí
Intèrprets: Orquestra Barcelona Filharmonia, Cor Contrapunt i Cor Camerata Impromptu, amb la col·laboració de l’Orfeó Manresà
Cantants solistes: Carles Cosías (tenor), Sara Blanch (soprano) i Carles Pachón (baríton)

Preu entrada: 28€
Consulteu els descomptes, aquí.

  • imatge de control 1per1