Espectacles
,
2016
Dissabte 1 d'octubre, 21h
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

Teatre 'Hamlet'

El Teatro clásico de Sevilla presenta la seva versió de l’obra de Shakespeare. Un espectacle clàssic per a un espectador modern.

Sinopsi
On és Hamlet? En quin temps i lloc habita el personatge shakesperià? Com ens arriben les paraules del príncep de Dinamarca en un món on s'observa, es vigila, s'espia i res no passa desapercebut?

Ser o no ser. Existir o no existir. Sempre la mateixa cantarella. I el dubte, la impossibilitat de prendre una decisió. La por a caure en el buit del no-res o en el tumult de l'eternitat. Però si hom no actua, uns altres ho faran...

Un microcosmos per mostrar-nos el cosmos de la humanitat. Les relacions, les consciències, les pors, les aspiracions... Tan petit i condensat com en una closca de nou. Un univers. Com els personatges del nostre Hamlet. Impossibilitats per escapar d'un espai, d'un món on segueixen amb el seu ser o no ser.

Aquest espectacle forma part del programa estatal d’arts escèniques PLATEA del Ministeri de Cultura i ha estat guardonat amb 8 premis Lorca del Teatro Andaluz 2016.

Preus entrada: 18 € taquilla | 15 € anticipada
Venda d'entrades anticipades, aquí.

  • imatge de control 1per1