Espectacles
,
2016
Dissabte 20 de febrer, 21:30h
Teatre Foment de Piera
Piera

Teatre 'Mrs. Brownie'

La companyia anoienca Teatre Nu i l’actriu Laura Guiteras han sumat esforços i talent en un divertit espectacle musical, 'Mrs. Brownie', que podrem veure aquest cap de setmana al Teatre Foment, i amb el qual reten un homenatge a les grans figures de la música negra com Nina Simone, Aretha Franklin o Billie Holliday.

En aquest espectacle coneixerem a Mrs. Brownie, una diva de la música negra americana que, acompanyada del seu únic amic, l’entranyable pianista Mr. Crumble i de la seva jove cuidadora, viu els últims dies d’una vida que havia estat intensa, emocionant i plena d’èxits. Un espectacle ple d’humanitat, la d’una dona que després de viure com un mite, com una estrella entre llums de neó, ara afronta terrenalment el final dels seus dies, des de la soledat de la gent gran.

A l'espectacle hi convergeixen diferents disciplines artístiques com els titelles, el teatre d'objectes i la música, que Laura Guiteras canta en directe a l’escenari acompanyada del pianista Abel Boquera, que ha creat el els temes especialment per aquest espectacle.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1