Espectacles
,
2017
Del 13 al 15 de gener
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre 'Ragazzo'

‘Ragazzo' reviu la figura de Carlo Giuliani, assassinat a Gènova el 20 de juliol de 2001. Aquell estiu Europa viu la restricció de drets socials més gran des de la 2a Guerra Mundial: a la ciutat del Ragazzo les fronteres estan tancades, se suspèn el tractat de Schengen, es prohibeixen les manifestacions, es prohibeix estendre la roba als balcons. Detencions. Identificacions. 30.000 policies patrullen els carrers de Gènova i no permeten l'entrada a la Zona Rossa, on els líders mundials del G8 estan realitzant una cimera.

Ragazzo, malgrat tot, viu l'estiu de la ciutat: han okupat amb uns amics un espai acollidor que han condicionat com a vivenda, té vacances, temps per llegir, enamorar-se... i participar al Fòrum Social Mundial que s'ha instal·lat a la ciutat, on mig milió de persones discuteixen com seria aquesta alternativa a la globalització. El seu destí­ quedarà  marcat quan decideixi quedar-se a la Columna dels Desobedients, que s'ha proposat una acció pacífica de desobediència civil: violar el confinament de la "Zona Rossa".

Ragazzo és un crit a la vida, a la dignificació de les històries personals, a la reivindicació de la memòria col·lectiva i de la Història que els amos del món mai escriuran per nosaltres. Una excel·lent peça teatral que ha estat Premi de la Crí­tica 2015 al Millor Espectacle per a Joves i a l'Actor Revelació, i Premi Serra d'Or a l'Espectacle Teatral de 2015.

Sessions: Divendres 13 de gener: 21:00h
Dissabte 14 de gener: 21:00
Diumenge 15 de gener: 19:00h

Preu entrada: 15€ | 12€ amb descomptes
Venda d'entrades online, aquí.

 

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1