Espectacles
,
2016
Diumenge 8 de maig, 19h
Teatre Núria Espert
Sant Andreu de la Barca

Teatre 'You Say Tomato'

Comèdia amb tocs de musicals sobre una parella de músics que van de poble en poble oferint duets d’amor, i que mentre preparen una actuació en un poble petit reflexionen sobre el que han estat les seues vides, la seua relació de parella, els èxits i les frustracions. Una obra que toca les emocions, que fa somriure i que ens interroga sobre nosaltres mateixos.

Sinopsi:
En Santi, fill renegat d'una llarga nissaga d'orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d'amor va començar justament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l'escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat.

I si ara, simplement, ho deixéssin estar? Han travessat el país en cotxe, han actuat a locals ruïnosos, han mantingut pesades converses amb empresaris indesitjables i s’han deixat la pell en cada concert; han renunciat a amics, a aficions i a estones d’oci, han regalat les nostres hores de son; ho han donat literalment tot per aconseguir el nostre somni. I avui en el seu últim concert què passarà?

Preu entrada: 12€ taquilla | 10€ anticipada
Compra d'entrades anticipades online, aquí.

 

 

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1