Menjar i beure
,
2017
Dissabte 20 de maig, 11h
Maians
Castellfollit del Boix

Visita al celler Grau

La família Grau començà el conreu de la vinya l’any 1885 en la plena esplendor de la vinya i el vi a la comarca del Bages. Actualment conreen 20 hectàrees de vinya jove i han recuperat varietats autòctones com el picapoll, sumoll o el mandó. És el celler més al sud de la DO Pla de Bages, a cavall de la comarca del Bages i l’Anoia.
Per la seva altitud de 600 metres i el fet d’estar situat enmig de formacions muntanyoses mítiques com Montserrat i la serra de Castelltallat, gaudeix d’una climatologia totalment diferent de la resta de cellers de la DO Pla de Bages.

"uns vins premiats que són el resultat de l’esforç de moltes generacions d’aquesta família"

Més informació i reserves aquí.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1