,
23/03/2017
Creació i comunitat
Cartell de la battle 2 Vs 2 All styles
Foto:
Cartell de la battle 2 Vs 2 All styles

Comença la festa

Som ‘de Natura Cultura’ un col·lectiu de Manresa que vam néixer amb la missió de crear una comunitat culturalment viva que se senti satisfeta de l’activitat cultural i artística de Manresa i el seu entorn. Volem fer coses perquè passin coses.

Després de realitzar dos projectes el 2016, aquest pròxim cap de setmana n'inaugurem dos de nous pel 2017. Per una banda, el dissabte presentem els esdeveniments multidisciplinaris, que tindran lloc trimestralment. I, per l'altra, el diumenge inaugurarem la programació regular i local, que organitzarem mensualment.

Esdeveniment multidispicplinar: BATTLE 2 VS 2 ALL STYLES

El pròxim dissabte 25 de març a les 16.00 hores al Sielu de Manresa presentem la battle 2 Vs 2 All styles. Però, què és exactament una battle o batalla musical?

“Una dance battle és una competició entre ballarins que defensen el seu estil a través del freestyle o improvisació. El DJ, en aquest cas DJ BE NIL, punxa música aleatòria per posar a prova les capacitats dels ballarins, que hauran de mostrar la seva musicalitat, qualitat de moviment, originalitat, creativitat, experiència i energia”.

I com que ens agrada barrejar disciplines comptem amb una actuació que s’intercala entre els balls: Quin Parell De 2que faran un tastet del seu musical 'Wonderland'. A més de les demostracions del jurat, que durant l’acte també participaran.

Les inscripcions i les portes al públic seran a les 16.00 hores del dissabte i, durant tota la tarda tindrà lloc l’esdeveniment, fins a les 20.00 hores de la nit hi haurà la final més esperada. El preu mínim d’entrada és de 3€ i el preu just és de 6€.

Programació regular i local amb el jove cantautor manresà, Ferran Orriols.

Per altra banda, el Bar Nais de Manresa acollirà, el pròxim diumenge 26 de març a les 19.00 hores, el primer concert del jove cantautor manresà, Ferran Orriols.

Aquest projecte neix amb la finalitat d’organitzar cada mes, un acte a diferents espais de Manresa per tal de fer créixer el públic i conscienciar-lo del valor de la cultura, per a donar oportunitat al talent local i per a crear una xarxa amb els diferents agents culturals i actius de Manresa.

L’acte es finança a través del mètode de taquilla inversa, que consisteix en el fet que el públic paga allò que creu, vol i pot al final de l'espectacle. Utilitzem aquest sistema de finançament en determinades ocasions perquè garanteix l'accés lliure a la cultura sense condemnar-la a ser gratuïta. D'aquesta manera, volem generar la consciència que la cultura té un cost i que els artistes han de poder viure'n per seguir generant-la.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

'De Natura Cultura' neix amb una missió molt clara: posar en comú les inquietuds d'aquella gent de Manresa i entorn que volen 'que passin coses' i fer que passin. Volem connectar una comunitat d'inquiets i promoure una programació d'activitats culturals que ens representi. I ho fem perquè creiem que una ciutat conscient del valor de la cultura té una societat més lliure. 

30/03/2017
El jove cantautor, Ferran Orriols, va celebrar el seu primer concert el passat diumenge al Bar Nais de Manresa.
23/03/2017
Som ‘de Natura Cultura’ un col·lectiu de Manresa que vam néixer amb la missió de crear una comunitat culturalment viva que se senti satisfeta de l’activitat cultural i artística de Manresa i el seu entorn. Volem fer coses perquè passin coses.