Òdena + Sant Sebastià = Torrons

Si sou llaminers i us agraden els torrons... aquest diumenge teniu una cita a Òdena. Coincidint amb la festivitat de Sant Sebastià, copatró del municipi, al voltant de la plaça Major es durà a terme la Fira dels Torrons, que servirà per recordar com –antigament– els firaires aprofitaven la jornada per posar a la venda tots aquells torrons que els havien sobrat de les festes nadalenques. Aquest serà l'eix central del mercat de pagès que es viurà tot el matí de diumenge al centre de la vila, i destaca, també, la demostració del domini del ramat que el pastor Jordi Muxach oferirà a partir de la 1 del migdia, així com una classe grupal i exhibició d'agility a partir de les 11 del matí.
També es farà una exposició de vehicles antics i el 13è Aplec de la Sardana, amb la participació de les cobles Sant Jordi, Ciutat de Barcelona i Marinada. Els infants i els més joves trobaran atraccions i jocs a l'antiga, jocs gegants de carrer i, a les 12 del migdia, el joc de la cucanya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En un món ple de prohibicions i restriccions, queden encara nombroses activitats i propostes a l'abast de tothom. Hem d'esperar que ens les prohibeixin, per valorar-les i començar a gaudir-ne?

11/04/2016
Aquests dies la Biblioteca Central d'Igualada acull els nombrosos dibuixos infantils que s’han presentat a l'edició d'enguany del concurs sobre la festa dels Tres Tombs d’Igualada.
06/04/2016
Arriba la vint-i-setena edició de “La Mostra” d’Igualada, la Fira de teatre infantil i juvenil que durant quatre dies omple no només els teatres de la ciutat sinó també els carrers i les places de la capital de l'Anoia.
05/04/2016
Fins al pròxim 17 d’aquest mes d'abril podeu gaudir a Igualada d'una selecció de dibuixos i pintures que, en el tombant del segle XIX, els membres del Cercle Artístic de Sant Lluc van regalar al bisbe Torras i Bages, bisbe de Vic i promotor d'arti
28/03/2016
Aquest cap de setmana s'han fet unes de les darreres activitats de la Festa del Sant Crist d'Igualada, que dimarts veuran i viuran un dels actes més participats amb la Processó del Sant Crist, després de la commemoració del Via Crucis, que es va f
24/03/2016
Avui dijous, a partir de les 9 del vespre, començarà la primera de les processons que es duen a terme al barri de Fàtima d'Igualada en el marc de la Setmana Santa.
21/03/2016
  Avui, 21 de març, Dia Mundial de la Poesia. I de regal: Infants que s'esmunyen...
16/03/2016
A la Rectoria de Santa Maria d'Igualada hi ha diverses imatges de gran format que ens mostren diversos detalls de l'Asil del Sant Crist.