Miquel Guarro

Miquel Guarro: “El futur de la xocolata passa per fer cultura del cacau”

Parlem amb el pastisser pierenc Miquel Guarro, que rebrà un reconeixement al festival Pieradegusta
Pebre Negre

Anna Tomàs: “El Food truck et permet sortir de la cuina, on no pots interactuar amb el teu client, i dur la teva gastronomia on vulguis”

Parlem amb Anna Tomàs, de Pebre Negre, sobre els Food trucks i els nous models de gastronomia sobre rodes
Pere Castells | Font: Pere Castells

Pere Castells: “Cuidar un producte i el seu sosteniment són eixos principals per afrontar reptes de futur com l'increment de població mundial”

El químic i impulsor de Gastrocultura mediterrània farà un Show Cooking amb el xef David Andrés durant la 3ª edició del Vadefoodies
II VadeMercat

Sortim de tapes al VadeMercat!

La segona edició del Nit de Tapes del Mercat de la Masuca d’Igualada serà dissabte 3 de juny
Els tres entrevistats durant la presentació del projecte | Font: Jordi Almiñana

Sobirania Alimentària, apoderament de la cultura agroalimentària

El projecte transversal de Navàs incideix en la millora de la qualitat de vida a través del coneixement, producció i consum dels aliments
Eixarcolant

2ª Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, plantes silvestres per a tothom

Recuperar usos tradicionals de la vegetació, realitzar nous cultius i desenvolupar un model sostenible, objectius del col·lectiu Eixarcolant

Agenda