Fidel Serra, mestre pastisser

Pastisseria Fidel Serra, tradició familiar des del 1886

Parlem amb el mestre pastisser que regenta un dels establiments centenaris de la capital anoienca
Diego Alías al restaurant Ca l'Amador

Diego Alías: "Tocar de peus a terra, no perdre l’essència i tenir el control del que fem"

El cuiner valora l’any després d’haver estat guardonat amb el premi 'Millor cuiner català de l’any 2015'
Food trucks al Rec.014

Els food trucks, cuina gourmet sobre rodes al Rec.014

Se’n concentraran gairebé una quarantena del 9 al 12 de novembre a Igualada
Tomàquets del Molí del Mig, Mura

L'horticultura de proximitat al Molí del Mig

La mil·lenària casa-museu de Mura és baluard de la cultura del territori
cigronet de l'Alta Anoia

El gust més autòcton de l’Anoia

Descobrim l’essència de la gastronomia anoienca, els productes autòctons que la defineixen
D'Melis, l'hidromel produïda per Bernardo Gil

Agenda