Eixarcolant

2ª Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, plantes silvestres per a tothom

Recuperar usos tradicionals de la vegetació, realitzar nous cultius i desenvolupar un model sostenible, objectius del col·lectiu Eixarcolant
Article Calçotades 2017

On anem de calçotada?

Restaurants i espais a l’aire lliure per gaudir d’una bona calçotada al centre de Catalunya
David Andrés

David Andrés: “Vaig entrar al millor restaurant de Barcelona sense saber res de cuina”

Parlem amb el cuiner igualadí que, amb només 29 anys, és el cap de cuina de l'Àbac i el propietari del Somiatruites
Astrid van Ginkel | Foto: B. Enrich i D. Ortínez

Astrid van Ginkel: “No crec que el cànnabis es pugui observar com una farigola més”

La biòloga i farmacèutica ens apropa a la cultura de les plantes remeieres i reflexiona sobre el marc legal d'algunes espècies
Pastateca, botiga de pasta fresca artesana a Manresa

Pastateca, tot un món de la pasta fresca artesana a Manresa

Elaboren la pasta i els farcits amb productes de proximitat i en un obrador a la vista de tothom. Per la Fira de l'Aixada fan raviolis medievals
Fidel Serra, mestre pastisser

Pastisseria Fidel Serra, tradició familiar des del 1886

Parlem amb el mestre pastisser que regenta un dels establiments centenaris de la capital anoienca

Agenda