Pere Castells | Font: Pere Castells

Pere Castells: “Cuidar un producte i el seu sosteniment són eixos principals per afrontar reptes de futur com l'increment de població mundial”

El químic i impulsor de Gastrocultura mediterrània farà un Show Cooking amb el xef David Andrés durant la 3ª edició del Vadefoodies
II VadeMercat

Sortim de tapes al VadeMercat!

La segona edició del Nit de Tapes del Mercat de la Masuca d’Igualada serà dissabte 3 de juny
Els tres entrevistats durant la presentació del projecte | Font: Jordi Almiñana

Sobirania Alimentària, apoderament de la cultura agroalimentària

El projecte transversal de Navàs incideix en la millora de la qualitat de vida a través del coneixement, producció i consum dels aliments
Eixarcolant

2ª Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, plantes silvestres per a tothom

Recuperar usos tradicionals de la vegetació, realitzar nous cultius i desenvolupar un model sostenible, objectius del col·lectiu Eixarcolant
Article Calçotades 2017

On anem de calçotada?

Restaurants i espais a l’aire lliure per gaudir d’una bona calçotada al centre de Catalunya
David Andrés

David Andrés: “Vaig entrar al millor restaurant de Barcelona sense saber res de cuina”

Parlem amb el cuiner igualadí que, amb només 29 anys, és el cap de cuina de l'Àbac i el propietari del Somiatruites

Agenda