Els tres entrevistats durant la presentació del projecte | Font: Jordi Almiñana

Sobirania Alimentària, apoderament de la cultura agroalimentària

El projecte transversal de Navàs incideix en la millora de la qualitat de vida a través del coneixement, producció i consum dels aliments
Eixarcolant

2ª Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, plantes silvestres per a tothom

Recuperar usos tradicionals de la vegetació, realitzar nous cultius i desenvolupar un model sostenible, objectius del col·lectiu Eixarcolant
Article Calçotades 2017

On anem de calçotada?

Restaurants i espais a l’aire lliure per gaudir d’una bona calçotada al centre de Catalunya
David Andrés

David Andrés: “Vaig entrar al millor restaurant de Barcelona sense saber res de cuina”

Parlem amb el cuiner igualadí que, amb només 29 anys, és el cap de cuina de l'Àbac i el propietari del Somiatruites
Astrid van Ginkel | Foto: B. Enrich i D. Ortínez

Astrid van Ginkel: “No crec que el cànnabis es pugui observar com una farigola més”

La biòloga i farmacèutica ens apropa a la cultura de les plantes remeieres i reflexiona sobre el marc legal d'algunes espècies
Pastateca, botiga de pasta fresca artesana a Manresa

Pastateca, tot un món de la pasta fresca artesana a Manresa

Elaboren la pasta i els farcits amb productes de proximitat i en un obrador a la vista de tothom. Per la Fira de l'Aixada fan raviolis medievals

Agenda