Fires i festes
,
2016
Dissabte 29 d'octubre
Llocs diversos
Tortosa

13è Cucafera Folk

Segona jornada de la 13a edició del Cucafera Folk, la Mostra de Folklore popular de Tortosa, amb un dia dedicat als gegants, gegantons i bèsties mítiques de la imatgeria de festa, a més de cercaviles i actuacions de les colles de música d'arrel tradicional participants. 

Programa: 
11:00h | Plaça Mossèn Sol 
Plantada del Seguici festiu de les entitats de Tortosa
Des de l'any 1983, les entitats de la ciutat han construït, recuperat o restaurat el seu propi patrimoni d'imatgeria festiva. 
*Participants: Gegantons Et i Aina (Ass. Cultural 4+1), Gegants Ramon lo Barber i Pepeta la Paissana (Ass. Lo Golafre), Gegantons Enric i Teresa (Col·legi de les Teresianes), Drac gegant Lo Boc (Ass. Cultural de Ferreries), Nanos lo Lletero i la Lletera (Av. de Sant Llàtzer), Cucafera (Ass. Ordre de la Cucafera), Drac lo Carrau, nanos captaires i de lluïment, gegantons Àngel i Cinta, Gegants Ramon Berenguer IV i Peronella d'Aragó (Colla Jove de Dolçainers de Tortosa) 

12:00h | Cercavila del seguici festiu de les entitats de la ciutat
*Recorregut: Plaça Mossèn Sol, C/ Del Vall, Plaça Pont de Pedra, Plaça Agustí Querol, C/ de l'Àngel, Plaça de l'Àngel, C/ Sant Blai, C/ Cervantes, C/ Teodor González, C/ Pare Cirera, Plaça Emili Sanz, Plaça de l'Ajuntament, C/ Sebina, Av. Generalitat i Plaça Barcelona. 

13:00h | Plaça Barcelona
Plantada i balls finals

20:00h | Patronat
Concert d'aquí i d'allà
La Colla Jove de Dolçainers de Tortosa ofereix un extraordinari concert en una mescla de repertori de peces tortosines, d'arreu de Catalunya i del país Valencià, interpretant el pasdoble de Tortosa per cloure la 13a edició de la Mostra de folklore popular Cucafera Folk. 

  • imatge de control 1per1