Fires i festes
,
2017
Del 20 al 22 d'octubre
Recinte firal
Bítem

10a Fira de la Clementina

La Fira de la Clementina arriba enguany a la seva desena edició. Cal destacar la jornada tècnica del divendres, ‘El cítric com a arbre ornamental’, a càrrec de tècnics de l'Associació de Viveristes de Tarragona, i que serà inaugurada per Ferran Grau i Verge, director dels Serveis Territorials del DARP a les Terres de l’Ebre, i per Josep Cugat, president de l'EMD de Bítem.

Aquesta desena edició comptarà amb tallers de cuina elaborada amb clementina, com el concurs de pastissos, amb un jurat format per professors de l'Escola de Cuina de les Terres de l’Ebre de l'Institut Joaquim Bau, així com un taller per a petits xefs adreçat als nens i nenes de 7 a 12 anys.

Per altra banda, el diumenge se celebrarà la Festa dels Tres Tombs, amb un recorregut pels carrers del poble presidit per la imatge de Sant Antoni i un esmorzar popular. Durant els tres dies de la fira també romandrà oberta al públic al mateix recinte firal l'exposició ‘Més enllà del silenci. Oficis i dones rellevants del Baix Ebre’.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1