Arts
,
2017
Dies 27 i 28 d'octubre
Sala d’actes del Museu de les Terres de l’Ebre
Amposta

7a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic

El Museu de les Terres de l’Ebre forma part, per cinquè any consecutiu, de la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic com una de les seves seus, posant a l’abast del públic en general documentals que, d’una manera o altra, són testimoni de les formes de vida del territori, combinant aquelles que es donaven antigament, i les que es donen avui a la nostra societat.

El passi de documentals que acollirà Amposta se centrarà enguany en aquells dedicats de forma monogràfica als oficis tradicionals a les Terres de l’Ebre. Oficis que han estat i alguns són, encara avui, elements singulars del seu Patrimoni Cultural, tant material com immaterial (alguns inventariats a IPCITE).

El primer dia de les projeccions, el 27 d’octubre a les 19:30h, a la sala d’actes del Museu de les Terres de l’Ebre es farà la inauguració de la mostra que inclourà la presentació i la primera projecció d’un documental, en aquest cas un documental de nova creació. El segon dia, a partir de les 18h, es projectaran filmacions que procedeixen de diversos arxius públics i privats, destacant els produïts per televisions locals, com Ascó TV i Canal 21, i per l’IPCITE.

Programa: 

Consulta'l aquí (PDF)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1