Música
,
2017
Dissabte 9 de setembre, a partir de les 16h
Pavelló firal
Tortosa

7è Va per tu Vidal

Setena edició de VaPerTuVidal, acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté. Durant la jornada, tindran lloc un seguit d’activitats que començaran a les 16:00h amb una de les novetats d’aquesta edició: el VXTV Kids, un espai dedicat al públic infantil i a les seves famílies amb tallers, jocs, rocòdrom, circuit infantil ciclista, castell inflable i xocolatada.

PROGRAMA: 
18:30h | Concert amb el grup Xiula, un espectacle d’animació, fresc i divertit que portarà els assistents a donar la volta al món.

21:00h | Actuació de Bipolar, un grup que emergeix dins el panorama musical català amb una proposta moderna i directa, apostant per un so que cavalca entre el pop i el rock més tradicional.

22.30h | Nena Daconte en concert. La cantant i compositora de ‘Tenía tanto que darte’ oferirà un concert íntim i en format acústic. Finalitzarà la jornada l’actuació del grup Orquestra Frikandó, que portarà les seves particulars versions de cançons pop de totes les èpoques.
 

Durant tot el dia hi haurà servei de bar amb berenar, entrepans calents i begudes, així com de recollida de bicicletes usades que seran reparades per l’Associació i distribuïdes entre col·legis i entitats que li puguin donar un bon servei complint amb la seva vessant solidària.

Preu: 

 

VXTV Kids: Anticipada 5€ | Taquilla 6€
Concert Nena Daconte: Anticipada 15€ (consumició) | Taquilla 20€ (consumició)
 

Les entrades es poden adquirir a:
Adam Esports (Carrer de Teodor González, 5, Tortosa)
vapertuvidal.com

Més informació: 

  • imatge de control 1per1